© Websitesys Design Nederlands English Français ● Home ● Contact ● Opvoeding ● Info ras ● Dracht ● Puppy ● Teef ● Reu

VOORSTELLING


Mijn naam is Claudia, van Zwitserse nationaliteit, getrouwd en mijn passie zijn de dieren, voornamelijk de honden. Voor mij en mijn naasten maakt de hond deel uit van ons gezin.

Reeds 12 jaar (niet mis voor zijn leeftijd) heb ik een reu van het Grote Zwitserse ras. Het is door hem dat ik mijn passie voor dit ras met andere personen ben gaan delen.

Tijdens mijn zoektocht naar een teefje van dit Grote Zwitserse ras, heb ik kennis kunnen maken met de kleine wereld van toegewijde fokkers, die deel uitmaken van de Belgische Klub voor Zwitserse Sennenhonden, en heb er mij onmiddellijk bij aangesloten.


Al deze fokkers volgen de opgelegde strikte normen, bepaald door de B.K.Z.S. , die essentieel zijn voor het voortbestaan van dit ras.

Als gevolg hebben onze puppy's fysisch en mentaal gezonde ouders (zowel op gedrag als op sociaal vlak) die de vereiste testen hebben ondergaan. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat ik op verantwoorde wijze en met zeer gezonde bloedlijnen fok.


Fysische eigenschappen van de Grote Zwitserse Bouvier


Groot, fors, indrukwekkend zonder agressief te zijn. Trouwe vriend en beschermer van het gezin.

Een grote vriend van kinderen met wie hij graag speelt. Wees oplettend wanneer hij in de omgeving van kinderen is, omwille van zijn grootte. Hij leert snel maar kan koppig zijn. Met geduld en vooral met liefde bekomt men vrijwel alles van hem. Het is een hond die een tuin en familiaal contact nodig heeft. Hij heeft geen noodzaak aan grote wandelingen maar het is met plezier dat hij u zal vergezellen tijdens een wandeling omwille van zijn doorzettingsvermogen.


Onze puppies groeien op in en rond het huis en zijn vertrouwd met familiale huiselijke geluiden, het contact met andere personen en dieren, alsook het rondlopen in de tuin.

Zodoende streef ik ernaar 'kleine' Grote Zwitserse honden te verkrijgen, gesocialiseerd, evenwichtig en kerngezond om onder te brengen in hun toekomstige familie.


● Foto gallerij ● Linken